MKB

Als ondernemer komt u ongemerkt veel in aanraking met juridische zaken. Dit kunnen lastige zaken zijn waarbij u juridische ondersteuning kunt gebruiken. De Waard Advocatenkantoor biedt daarom ondernemers juridische ondersteuning. U kunt bij ons een juridisch ‘abonnement’ afsluiten.

 

Het juridisch abonnement

Voor een vast bedrag per maand kunt u onbeperkt contact met ons opnemen voor (eenvoudig) juridisch advies. Dit betekent dat u met uw vragen  altijd contact met ons kunt opnemen via telefoon of email. Nog dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag heeft u dan een antwoord van ons. U hoeft zich dan niet af te vragen wat dit voor u aan kosten met zich mee brengt. Dit is het grote voordeel van het abonnement, direct toegang tot een advocaat en een besparing van tijd en geld.

 

Onderdelen van het abonnement

-       Onbeperkt (eenvoudig) juridisch advies

Via telefoon of email. U heeft nog dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag antwoord van ons

-       Controleren van contracten, correspondentie en andere documenten op juridische         correctheid

Wij helpen u graag met deze zaken. Zo voorkomt u op voorhand eventuele juridische misverstanden. Per maand kunt u maximaal 3 pagina’s ter controle aan ons voorleggen, per jaar kunt u dus 36 pagina’s door ons laten controleren.

-       Incassozaken

Bij incassozaken bent u met het juridisch abonnement de € 80,00 aan administratiekosten niet verschuldigd. Deze zijn inbegrepen bij het abonnement.

-       Procedure en niet eenvoudige juridische bijstand

In geval van een gerechtelijke procedure en/of niet eenvoudige juridische bijstand krijgt u 10% korting op ons uurtarief of wij maken met u (indien mogelijk) een vaste prijsafspraak.

 

Kosten en looptijd juridisch abonnement

1-15 werknemers           € 45,00 per maand (excl. BTW)

16-25 werknemers         € 85,00 per maand (excl. BTW)

26-50 werknemers         € 110,00 per maand (excl. BTW)

 

ZZP’ers                             € 25,00 per maand (excl. BTW)

 

De looptijd van het abonnement is een half jaar, na deze periode is het abonnement per maand opzegbaar. Voor afsluiting van het abonnement komen wij graag, geheel vrijblijvend, kennis met u en uw bedrijf maken.

 

Copyright © 2023 de Waard advocaten. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.